Erna Claes: Wie ben ik?

HoiHoi!

Erna Claes is doctor in de psychologie en zij heeft na 10 jaar ervaring in de gezondheidszorg in 2004 de overstap gemaakt naar Fenrir Consult als Verantwoordelijke Training. Naast project-coordinatie staat zij voornamelijk in voor de ontwikkeling, organisatie en begeleiding van sessies mbt professionele en persoonlijke vaardigheden (gedragsverandering, communicatie, zelfkennis en persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, perfectionisme,…)

In het ontwerp van haar trainingen combineert ze haar gedragswetenschappelijke achtergrond met haar praktijkgerichte ervaring. Het samenspel tussen denken, voelen, handelen enerzijds en de impact daarvan op de relatie met anderen anderzijds staan hierin centraal. Gezondheidsgerelateerde thema’s zoals perfectionisme, stressbeheersing, tabakspreventie en rookstopbegeleiding, zijn haar expertise. Zij richt zich zowel op professionelen als op het algemene publiek.

Changes from within en dare to be zijn 2 van onze motto’s tijdens de training. Verandering van binnenuit, dat is de sleutel. Een training waarin je mild mag zijn naar jezelf, om te reflecteren, te begrijpen, te ervaren en ervaringen te delen, te durven experimenteren, biedt de basis om nadien zelf nieuwe stappen te leren en te durven zetten.

Tijdens de training staat de deelnemer centraal en wordt de inhoud interactief opgebouwd, zijn er momenten van zelfreflectie, van uitwisseling in groep en van toetsing en toepassing van de aangeboden inhoud aan de eigen persoonlijke ervaring van de deelnemer.

“Erna is een begenadigd spreker en trainer die het publiek steeds weer weet te boeien, zelfs rond gevoelige onderwerpen.”

Contacteer mij

VRAAG
EEN CONSULTATIE AAN

Aankomende Training & Seminars